Tidvis Rekrytering

Tidvis Rekrytering ger möjlighet att effektivisera rekryteringsprocessen och samtidigt ha informationen från ansökningarna i samma system som de anställda sedan är upplagda.
Anställ med ett knapptryck med förifyllda uppgifter från ansökningen!

Rekrytering

Tidvis Rekryteringsmodul ger möjlighet att lägga upp annonser för lediga jobb. Här kan ni automatiskt publicera till Platsbanken och även få snabblänkar för att publicera till LinkedIn och Facebook. Ni har även möjlighet att integrera annonserna till er egen hemsidas ”Lediga tjänster”.

Vid annonsskapandet kan ni skräddarsy ansökningsformulären med frågor som ni vill ha svar på direkt så att ni har möjlighet att minska tiden som behöver läggas ner för att hitta rätt kandidat.

När ansökningar kommer in kan ni sätta status för olika ansökningar i ett flöde. Ni ser inkomna ansökningar i dashboarden och kan enkelt hantera dem. Så snart ni valt att anställa en person kommer uppgifterna föras över från ansökan till anställningskortet.

Under rekryteringsprocessen har ni möjlighet att skriva noteringar och betygssätta kandidaten. Om kandidaterna gått med på att finnas i en kandidatbank under en tid framöver kan ni även söka fram kandidater för framtida jobb. Här kan ni även följa kommentarer som ni lagt vid tidigare annonser.